5-CROWFUNDING

CAMPANYA CROWDFUNDING

CA LA ROSA és un projecte que persegueix un benefici cultural i de reconeixement dels artistes perquè puguin desenvolupar el seu ofici. Per a posar-ho en marxa fa falta entusiasme, dedicació i també finançament.

Per a iniciar el necessari finançament d’aquest projecte no lucratiu utilitzarem un crowdfunding o projecte de mecenatge.

Amb el mecenatge volem aconseguir dos objectius al mateix temps:

  • Aconseguir la col·laboració de persones interessades en l’art i en el nostre projecte i implicar-les en tot el procés.

 

  • Recaptar fons per a poder iniciar el projecte i poder planificar la fase final amb majors garanties per als nostres potencials patrocinadors o col·laboradors.

Creiem que la campanya té el potencial d’arribar a moltes persones, la qual cosa garantirà una bona difusió inicial del projecte.

RECOMPENSES PER ALS PARTICIPANTS

La recompensa principal per als participants/mecenes serà la col·lecció CA LA ROSA 2022, samarretes dissenyades per creadors/es que col·laboraran en el projecte. La temàtica amb la qual s’estamparan les samarretes tindrà relació directa amb el nostre projecte i la seva filosofia.

Libro de otro. S’editarà aquest fantàstic llibre d’artista d’Isidro Ferrer, amb 43 il·lustracions impreses en serigrafia a 2 tintes planes. Se’n farà una edició limitada, numerada i signada pel mateix autor.

maqueta-figura-calarosa.org

Col·lecció CA LA ROSA 2022

Libro de otro